Landbruk Nord

LANDBRUKSMESSE I BALSFJORD I 2022 ARRANGERES:

LØRDAG 25.6. OG SØNDAG 26.6.

Vi legger inn informasjon og oppdateringer løpende. 

Landbruksmessa i Balsfjord har lange tradisjoner, den første landbruksmessa gikk av stabelen juni 1979, etter dette har landbruksmessa vært arrangert annethvert år.

Landbruksmessa 2021 ble messa som endret arrangement årene, da denne ble avlyst på grunn av korona. Vi har besluttet å arrangere Landbruksmesse i 2022.

Landbruket er viktig for hele Nord-Norge – enten du er bonde eller ikke. Landbruksmessa i Balsfjord har hovedfokus på landbruks- og skogbruksnæringen, men vi har også en bred familie-profil.

Landbruksmessa har styrket sin posisjon som fagmesse for landbruket i hele landsdelen med bl.a. flere utstillere, faglige temaer og demonstrasjoner. I tillegg til en stor dyreutstilling, hvor landbruket har mulighet til å vise fram og presentere ulike dyreslag til også de som ikke er i, eller kjenner næringa. I tillegg til allerede gode tilbud som nås på messa,  ønsker vi flere utstillere med lokalprodusert mat.

Landbruksmessa 2019 hadde ca. 5000 besøkende på messedagene.

Vi jobber med program og innhold av aktiviteter.

Planlegging av faglige innlegg innen: 

  • Landbruk
  • Skogbruk

Landbruks- og matminister Sandra Borch kommer til Landbruksmessa.

Grill: STIL (Storsteinnes Idrettslag) har ansvaret for grillen, her kan du kjøpe, grillmat, lapskaus, grøt, fårikål og saltkjøtt  m.v. i tillegg til kiosk.

Vi har ett bredt spekter av utstillere som har mange gode messetilbud.

Landbruksmessa 2019 hadde 96 utstillere ute og 14 i messeteltet.